Évadnyitás

Vasárnap, szeptember 27-én, közösen is megnyitottuk a 2015/16-os cserkészévet.

A program sportolással vette kezdetét a Népligetben, métázni és rekeszt mászni volt lehetőségünk. A legbátrabbak 14 sörösrekeszt is egymásra pakoltak!
Ezután misén vettünk részt a csapatraktárnak otthont adó Szent Kereszt Plébánián. A programon közreadtuk a Sík Sándor Showder 4. számát, ezt hamarosan online formában is közzétesszük.

A lezárt tábor és az új év a következő személyi megújulást hozta (időrendben):

2015 tavaszán őrsvezetői képesítést szerzett Szűcs Anett.

A 2015-ös nyári táborban Pál Zsombor Érdemrendet kapott Ullrich Dénes őrsvezető.

2015 nyarán őrsvezetőképző tábort végzett Győrfi Márton és Tárkányi Áron. Áron továbbra is a Denevér őrsöt segíti, Marci pedig megbízást kapott a Piarista Gimnázium idei hetedikes évfolyamából alakuló újonc őrs vezetésére.

2015 nyarán segédtiszti vezetőképző tábort végzett Lontay Dávid és Tirczka Sebestyén, akik az új évtől kezdve a törzsben szolgálják a csapatot.

2015 őszétől Arany János és Benda Felicián cserkészsegédtisztek csapatparancsnok-helyettesként szolgálnak. Eddig is kiemelkedő munkát végeztek a csapatért, ennek elismerése mellett a vezetési feladatok szüntelen - a csapatparancsnok akadályozottsága esetén is biztosított - ellátása végett kapták megbízásukat.

Új vezetőinknek ezúton is gratulálunk, és Isten áldását kérjük munkájukra!

Megjegyzések