2012. november 2., péntek

Pályázatok a 100. születésnap jegyében

Csapatunk 2013-ban ünnepli a századik születésnapját, ennek örömére csapatpólót tervezünk csináltatni.
A póló a következőkből állna össze:

1, egyszínű póló - őrsi színben
2, szitázott csapatlogó (hosszú távra)
3, 100 évet megtestesítő, szitázott motívum

Az első kategóriában egyeztessetek az őrsgyűlésen és a javaslatot csak a vezető küldje el azt a sik.cspk@gmail.com címre.
A másik két kategóriában számítógéppel vagy kézzel készült műveket várunk.
- Ha kézzel készíted, akkor készíts egy fénymásolatot róla, és azt egy lezárt, A6-os, feliratozott borítékban tedd be a Cserkészotthonba, a Szalamandra polcra. KIZÁRÓLAGOS feliratozás (se a borítékon, se a pályaművön semmi más ne szerepeljen): PÁLYÁZAT 2 v. 3 (annak fényében, hogy csapat vagy 100 éves logót adsz be). Az eredeti művet őrizd meg, de állagmegőrzés végett készíts róla egy scannelt képet is (ez nem feltétele a pályázatnak, de a műved fennmaradását biztosítja egy esetleges természeti katasztrófa / kistestvér betámadása esetén).
- Ha számítógéppel csinálod, akkor egy nyomtatott példánnyal járj el a fentebb leírt módon. (Scannelni értelemszerűen nem kell.)
A pályázaton való egyetlen feltétel, hogy legyél csapattag. Egy ember több pályaművet is beadhat 2012. december 31-ig. Mérethatár nincs, a nyertes pályaműről vektorgrafikus képet készíttetünk, hogy a gyártó szabadon méretezhesse. Alapjában véve a póló bal mellrészére és a hátára várunk ötleteket, de ha valaki máshova szeretne, arra is van lehetőség. A logó tervezett helyét írjátok rá a pályázatra. Olyan minta legyen, ami egy színben is jól mutat.
Az elbírálást egy multidiszciplináris zsűri fogja végezni (mérnök, orvos, közgazdász, jogász, bölcsész és informatikus is előfordulhat benne).
Ünnepélyes eredményhirdetés február 9-én, a csapatfarsang keretében.
A két nyertes logó beküldője 1-1 csapatpólót kap ajándékba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése