2014. április 12., szombat

Nagyböjti lelkinap

Csapatunk szokásához híven az idei Nagyböjtben ismét tartott lelkinapot. A program bizalomjátékkal vette kezdetét, ahonnét egyesével szólítottak el bennünket. Az elcsendesedés során a lelkinap témájáról, az Atyáról, a Fiúról és a Szentlélekről olvashattunk Bibliai idézeteket. Hitünk elmélyítése három helyszínen zajlott: külön-külön megismerkedtünk a Szentháromság három személyével.
Az első helyszínen a tékozló fiú történetén keresztül vizsgáltuk Maci segítségével azt, hogy életünk egyes szituációiban a történet mely szerepét öltjük magunkra. Érdekes volt szembesülni vele, hogy mindenkinek volt már olyan helyzet az életében, mikor a viselkedése nagyon hasonlított a történet egyik szereplőjének magatartására.
A következő személy a Fiú volt, Saci vezetésével. Beavattuk egymást a Fiúval való jelenlegi kapcsolatunkba. Végül a Szentlélek tizenkét ajándékát ismertette meg velünk Márta.
A nap végéhez közeledve mise előtt játszottunk egyet. Ezt követően egy közös szentmisén vettünk részt, amit Urbán József igazgató úr tartott nekünk.
A program végeztével Húsvét ünnepére kellőképp felkészülve tért haza mindenki.

Köszönjük a szervezést Sacinak, Mártának és Macinak, a beszámolót pedig Dorkának! Áldott Húsvétot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése